Dyskusja użytkownika:Rara Avis

Z Nonsensopedii, polskiej encyklopedii humoru
Przejdź do nawigacji Przejdź do wyszukiwania

Chłop od Wszystkiego

Pochwalam ten artykuł, wszystko super, ale dajże spokój Rysiowi z Klanu! Hani.MD 05:31, 15 kwi 2006 (UTC)

Kiedy Rysiek to naprawdę chłop od wszystkiego! :) --Rara Avis 05:50, 15 kwi 2006 (UTC)

Zapętlanie

Jeśli będziesz tworzył hasła tylko po to, żeby zapętlać ze sobą Twoje dzieła, to będę je wywalała. Szoferka 20:10, 15 kwi 2006 (UTC)

cóż poradzę, że są związane ze starszymi hasłami? Rara Avis 20:13, 15 kwi 2006 (UTC)
Tu jest ponad 3000 haseł, bez ściem. Szoferka 20:16, 15 kwi 2006 (UTC)
Przecież gdybym napisał zamiast Tego kogoś np. Chucka Norrisa nie odzwierciedlałoby przekazu. Rara Avis 20:17, 15 kwi 2006 (UTC)
Haseł typu ten ktoś jest tu ze 300, a drugie tyle wywaliłam i zapewniam, że nie niosły żadnego przekazu, bo niczego nie określały.:> Szoferka 20:20, 15 kwi 2006 (UTC)
Ale Ten ktoś określa kogoś anonimowego, a oto mi chodziło w tym przekazie.Rara Avis 20:23, 15 kwi 2006 (UTC)
Tak, mi też. Określenie kogoś anonimowego to brak określenia. Zobacz tu. Inaczej mówiąc dużo osób pisze długaśne zdania typu Ta osoba jest nie do końca znana, naukowcy spierają się o jej istnienie, teolodzy podważają jej istnienie, nikt jej tak naprawdę nie widział ani nie poznał, i właściwie nie wiadomo czy istnieje. I Twoje hasło też jest perełką w konkurencji Jak w jak największej liczbie słów dokładnie nic nie powiedzieć. Szoferka 20:32, 15 kwi 2006 (UTC)
Sprawdź ten link ze słownika [1]. To zmieńcie nazwę Nonsensopedii to się z tobą zgodzę, że nie powinno się pisąć o niczym; bez sensu. Rara Avis 20:44, 15 kwi 2006 (UTC)

Wandalizmy

Uprzejmie dziękujemy za liczne wandalizmy i naruszenia regulaminu. Obecnie jesteśmy na etapie wystosowywania listu do abuse Neostrady (abuse@tpnet.pl), co może zaskutkować zerwaniem z Tobą umowy na dostarczanie internetu. Szoferka 02:13, 19 kwi 2006 (UTC)